Projecten

Verzekeringsapplicatie

Voor onze opdrachtgever in de verzekeringsbranche hebben wij een geavanceerd aangiftesysteem ontwikkeld waarbij de leden hun premie kunnen berekenen en verzekering kunnen afsluiten. 

Maatwerk e-commerce

Voor een opdrachtgever in de sportkleding-branche hebben wij een maatwerk webwinkel opgezet. De back-end van de webwinkel is helemaal ingericht op het interne proces en onderscheid zich daarmee ten op zichten van markt webwinkels

Dienstenplanner

Dienstenplanner.nl is een softwarepakket waarmee geautomatiseerd een planning opgesteld kan worden voor tandartsgroepen. Hiermee worden dag, weekend en vakantiediensten automatisch ingepland.

Receptendatabase

Voor een consultancy bedrijf in de bakkersindustrie hebben wij een maatwerk receptendatabase gerealiseerd. Door de flexibele opzet ondersteund de software het werkproces en levert de software tot op grondstof detail informatie over recepten.

Webdesign

Naast de techniek verzorgen kunnen wij ook de vormgeving en huisstijl verzorgen voor websites, webwinkels en software producten.

Heeft u een eigen vormgever of een andere partij in de hand hebben genomen dan kunnen wij de vormgeving verwerken in uw website of softwareproduct.

 

Website beheer vanuit 1 CMS

Onze opdrachtgevers hebben vaak meerdere websites. Met behulp van het Umbraco CMS is het mogelijk om meerdere websites vanaf 1 plek te beheren. Wel zo gebruikersvriendelijk.

Op afstand verzorgen wij de updates van het CMS waardoor al uw websites continue up-to-date zijn.